Ce vreți să conțină site-ul lumeaparanormalului.ro?

Scrieți aici sugestiile și reclamațiile dvs. la adresa siteului sau a forumului nostru.

Nannar
Moderator
Moderator
Mesaje: 201

Re: Ce vreți să conțină site-ul lumeaparanormalului.ro?

Mesaj necitit#31 » Dum Iun 23, 2013 3:31 pm

WoodRath scrie:Asa este, al vostru este mult mai securizat si modern cu functii in plus. Felicitari pentru toate astea si tineti-o tot asa, lumea din ce in ce mai mult o sa vrea sa stie despre astea.

Mulțumim că vă suntem pe plac.
WoodRath scrie:Chiar o recomandare: niste ranguri pentru utilizatori ar fi bine venite si ele plus reputatie, si de ce nu niste premii virtuale la profilul fiecaruia... aaa si sa nu uit: avertismente si sanctiuni adica o rubrica amenzi. Ca sa se poata vedea mai bine despre acel user ce si cum care ii sunt scopurile.

O alta idee ce mi-a mai venit: e bine sa se faca o rubrica: SA NE CUNOASTEM sa zicem, unde fiecare membru inregistrat al forumului trebuie sa treca pe acolo si sa dea cu subsemnatul, sa zica cateceva despre el(ea) sa ne cunoastem ca oameni si ce scopuri avem in acesarea acestui forum ce anume ne intereseaza, asa se pot lega si prietenii intre noi, orasul conteaza si el sa fie specificat si experientele pe care le are in domeniul ocultismului.

Mă simt nevoit să spun și eu ce a spus și admin și anume că aici ar trebui să vorbim despre site și nu despre forum. Pentru sugestii poți scrie oricând dorești unde trebuie adică în sugestii și reclamații -> sugestii-reclamatii/

WoodRath scrie:Insa daca imi permiti sa te contrazic la ceva. Spui ca aici vine lume si este invatata si ajutata in problemele sale, da? Eh sa zicem ca vine cineva si vrea sa invete despre invocare de demoni, comunicare cu entitati, magie neagra, atacuri psihice sau cum se poate dedica in satanism. Ce se intampla, primeste informatiile acelea? Eu cred ca nu, una la mana trebuie sa se cunoasca persoana respectiva cum este ea ca om si insasi ea sa stie ca daca apuca pe un drum nu mai e cale de intoarcere si sunt consecinte. Pe multe forum pe unde am mai umblat li s-a dat mereu cu flit asta pentru ca nu demonstrau maturitatea necesara intelegerii lucrurilor si nu vroiau cu adevarat alea. Legat de informatie... se pune sau nu? Ca pana la urma urmei fiecare e liber sa faca ce vrea si raspunde singur pentru faptele sale. E doar un exemplu si o curiozitate a mea.

Pei ia caută tu pe forumul ăsta și spune unde găsești informații despre invocări (pași exact nu doar discuții). Admin a spus încă de la început că regula de aur este aceea ca informațiile detaliate cum ar fi pașii care odată urmați te pot afecta într-un mod malefic, rău, să nu fie scrise sub nicio formă pe forum și asta pentru că este public și oricine poate intra aici chiar și minori care știm ce gândesc în cele mai multe cazuri (curiozitatea se află printre gânduri). Prin acel flit de care vorbești au trecut mulți pe alte forumuri dar nu aici repet când au cerut informații leau fost oferite și au fost oferite informații ce nu pot face rău vreunei persoane. Nu e chiar așa pentru că sunt minori pe aici de care noi nu putem fi răspunzători cum nici ei nu pot cât despre cei majori da ei chiar sunt responsabili pentru faptele lor. Nu vrem să ne trezim cu nu știu ce reclamații pe cap.

Pentru ultima oară aș vrea să repet că scopul acestui subiect este următorul: Ce vreți să conțină site-ul lumeaparanormalului.ro?Avatar utilizator

luciferiexcelsi
Utilizator interzis
Mesaje: 192

Re: Ce vreți să conțină site-ul lumeaparanormalului.ro?

Mesaj necitit#32 » Dum Iun 23, 2013 7:19 pm

Haieti sa nu exageram si sa credem ca orice putzar care nu sia sters bine muci de la nas va veni aici si va face acele ritualuri de invocare ...nu e chiar asa de simplu
RIP
Mesaje: 46

Re: Ce vreți să conțină site-ul lumeaparanormalului.ro?

Mesaj necitit#33 » Joi Iul 04, 2013 3:12 pm

daca se poate sa faci si un subiect despre masonila credinte !multumesc:)
spiritul
Mesaje: 5

Re: Ce vreți să conțină site-ul lumeaparanormalului.ro?

Mesaj necitit#34 » Mie Apr 18, 2018 9:31 pm

cat mai multe articole despre spiritism , spirite sau magie mi.ar placea sa vadÎnapoi la “Sugestii și reclamații”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Google [Bot] și 2 vizitatori