ajutor,

Aveți nevoie urgentă de ajutor din domeniul paranormalului? Aici este singurul loc unde vizitatorii au permisiunea de a scrie mesaje noi.

Autorul subiectului
mihai
Mesaje: 2

ajutor,

Mesaj necitit#1 » Vin Mai 29, 2015 1:56 am

buna seara !am nevoie de un sfat,un ajutor...de aproximativ o luna sotia a plecat la maica sa ,aceasta plecare a fost brusca si pe neasteptate,nu am gresit nici cu vorba nici cu fapta ,nu pot comunica cu ea de nici un fel...nu vrea sa vada nici sa auda de mine..eu am slabit in prima saptamina cam un kg pe zi desi mincam normal..sunt un om foarte calm,pacifist.nu caut si nu creez conflicte.sunt zodia taur,iubesc pamintul si natura,aceasta ruptura depaseste intelegerea mea.gindesc,presupun ca este ceva necurat,nu mi explic altfel aceasta prapastie.sunt un om matur nu un adolescent care umbla dupa prietena lui.




Autorul subiectului
mihai
Mesaje: 2

Re: ajutor,

Mesaj necitit#2 » Vin Mai 29, 2015 2:16 am

mihai scrie:buna seara !am nevoie de un sfat,un ajutor...de aproximativ o luna sotia a plecat la maica sa ,aceasta plecare a fost brusca si pe neasteptate,nu am gresit nici cu vorba nici cu fapta ,nu pot comunica cu ea de nici un fel...nu vrea sa vada nici sa auda de mine..eu am slabit in prima saptamina cam un kg pe zi desi mincam normal..sunt un om foarte calm,pacifist.nu caut si nu creez conflicte.sunt zodia taur,iubesc pamintul si natura,aceasta ruptura depaseste intelegerea mea.gindesc,presupun ca este ceva necurat,nu mi explic altfel aceasta prapastie.sunt un om matur nu un adolescent care umbla dupa prietena lui.
prin casa aud noaptea zgomote care ma trezesc..am doi catelusi care in mod normal ar trebui sa auda si ei...dar se pare ca nu le aud,nu tresar nu ciulesc urechile..



Înapoi la “AJUTOR!”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator