Stare de rau in preajma anumitor persoane

Aveți nevoie urgentă de ajutor din domeniul paranormalului? Aici este singurul loc unde vizitatorii au permisiunea de a scrie mesaje noi.

Autorul subiectului
Ellena
Mesaje: 1

Stare de rau in preajma anumitor persoane

Mesaj necitit#1 » Joi Oct 01, 2015 9:26 pm

Salutare !! Sunt noua pe acest forum si sper ca cineva ma va ajuta cu o parere.
Am o mare problema, adica in preajma anumitor persoane ma simt foarte rau. De exemplu in preajma matusii mele, care sunt sigura ca e vampir energetic, incep sa ma simt rau, am dureri de cap ingrozitoare, oboseala, somnolenta, imi tremura mainile, stari de lesin. Cand incep sa am starile acestea merg intr-o alta camera, fiindca simt nevoiasa fiu singura si imi spun in gand rugaciunea Tatal Nostru, iar dupa cateva minute incep sa-mi curga lacrimi pe obraji. Un alt exemplu...atunci cand merg acasa la prietena mea, in casa ei am o stare de agitatie si la fel apar starile de rau enumerate mai sus, iar prietena mea sufera de depresie si ea este mereu deprimata, trista, plictisita...ma seaca de energie si imi da o stare de nervozitate. Daca merg intr-un spital, simt durereasi suferinta persoanelor din jur si trebuie sa ies de acolo fiindca apar starile acelea.
Nu stiu ce se intampla, persoanele respective imi fura din energie sau problema este la mine, oare nu-mi controlez energia cum trebuie ? Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ?Înapoi la “AJUTOR!”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator