Povesti+Intimplari+Supernatural

Aveți nevoie urgentă de ajutor din domeniul paranormalului? Aici este singurul loc unde vizitatorii au permisiunea de a scrie mesaje noi.
Avatar utilizator

Autorul subiectului
StreetZm
Mesaje: 4

Povesti+Intimplari+Supernatural

Mesaj necitit#1 » Mie Feb 03, 2016 5:18 pm

Salut ,ma numesc Ion ,in primul rind as vrea sa va zic despre ce osa fie ceea ce o sa va spun.Ceea ce osa va spun sunt intimplari reale din veata mea si 2 preteni de ai mei (pOATE PAREA O GLUMA DAR ESTE TOTUL REAL 100%). Primul meu caz este de cind eram mai mic , atunci totul era mai agitat ,deci sa va zic Eram eu si un Verisor deal meu,dormeam noi frumos cum doarmeam si brusc se aude afara linga linga ( cum sa zic ??.. Beci :D ) se auzea cum se ascute un topor(ERA UNDEVA ora 1:30-3).
Apoi mergind eu cu varul pina la usa privim afara si cind am vazut era un topor in aer care se ascutea singur si sareau scintei de ala ,casa ajungem adoua zi si sa intrebam toti parintii ca pina la urma sa zica ca nimeni nu a fost(dar sincer cina mai unbla in beci sa ascute toporul la ora 1:30-3??)

A 2 intimplare stranie era tot acasa,asa cum dormeam eu bine eram cu o verisoara de amea ,eu dormeam in dreapta patului ea in stinga ,si pina dimineata eram eu in stinga si ea in dreapta (apropo noi am adormit undeva la 11 ) apoi intrebind parintii a zic ca pe la 11:30 deja eram mutati (SCrieti in comentariu ce parere aveti(este adevarat!!!))

Au mai fost multe intimplari ,daca osa vad ca cineva citeste sau mai vrea cineva sai povestesc veata mea paranormala scrieti ca eu vreau sau lasati un +Avatar utilizator

admin
Administrator Şef
Administrator Şef
Mesaje: 2773
Contact:

Re: Povesti+Intimplari+Supernatural

Mesaj necitit#2 » Dum Apr 03, 2016 11:13 pm

A doua întâmplare nu este chiar ceva paranormal. În timpul somnului suntem înconștienți de lucrurile pe care le facem.
Legat de prima, sună interesantă. Un topor care se ascuțea singur?
Nannar
Moderator
Moderator
Mesaje: 201

Re: Povesti+Intimplari+Supernatural

Mesaj necitit#3 » Vin Feb 03, 2017 2:13 am

Mai povesteste-ne din veata ta paranormala. :DÎnapoi la “AJUTOR!”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator